Automobilio nuomos privalumai keliaujant

Rate this post

Ar paprastai dažnai keliaujate? Kelionės yra jūsų tikrų tikriausia aistra? Jei taip, galbūt šiuo metu ieškote transporto priemonės, kuri jums padėtų palengvinti jūsų keliones ir paverstų jas daug komfortiškesnėmis? Žinoma, vartotojai dažnai svarsto, ar tokiais atvejais jiems vertėtų naudotis nuosavu automobiliu, viešuoju transportu ar automobilių nuoma. Todėl jei jūs taip pat susiduriate su šia dilema, pateiksime keletą priežasčių, kodėl automobilių nuoma galėtų būti efektyvesnis pasirinkimas.

Palanki automobilio nuomos kaina

Automobilio nuomos kaina priklauso nuo jo markės, modelio, gamybos metų, funkcionalumo ir kitų veiksnių. Tačiau, kai šiuolaikinėje transporto priemonių nuomos paslaugų rinkoje yra tiek daug šias paslaugas siūlančių bendrovių ir pavienių fizinių asmenų, tampa daug lengviau atrasti ir kainos atžvilgiu palankius automobilių nuomos pasiūlymus.

Išvengiate savo automobilio apgadinimo

Kiekvienas nuomojamas automobilis yra apdraustas tiek privalomu vairuotojų civilinės atsakomybės draudimu (TPVCA), tiek ir Kasko draudimu. Tai reiškia, kad jūsų išsinuomota transporto priemonė būna apdrausta tiek nuo galimų eismo įvykių, tiek ir nuo bet kurios kitos automobiliui ar netgi jūsų turtui, esančiam automobilyje, padaromos žalos. Tokiu atveju jūs išvengiate savo automobilio apgadinimo ir taip pat nedidinate jo ridos, kartu eliminuojant ir jūsų nuosavo automobilio techninių gedimų riziką. Tai ypač aktualu tuomet, jei jūsų nuosava transporto priemonė nėra pilnai techniškai tvarkinga ir jūs nerimaujate, kad kelionės metu galėtumėte susidurti su techniniais gedimais ar kitais panašiais sunkumais.

Galimybė pasirinkti tinkamiausią automobilį

Nors galite turėti nuosavą transporto priemonę, ji gali būti nepritaikyta jūsų laukiančiai kelionei. Pavyzdžiui, jei turimas automobilis yra pakankamai nedidelis, o į kelionę planuojate leistis su būriu draugų ar artimųjų, būtų išmintinga pasirinkti erdvesnį ir komfortiškesnį automobilio modelį, kuris užtikrintų, kad kiekvienam kelionės dalyviui būtų patogu ir jauku. Lygiai taip pat galite pasirinkti ir transporto priemonę, kurios funkcionalumas geriausiai atitinka būsimos kelionės aplinkybes. Tokiu atveju jums nebereikės investuoti į papildomą įrangą, kurią montuotumėte savo nuosavoje transporto priemonėje, patiriant dideles išlaidas.

Saugios ir techniškai tvarkingos transporto priemonės pasirinkimas

Jei jūsų turimas automobilis nėra visapusiškai pasiruošęs ilgesnei kelionei ar atšiauresniems orams, tuomet gali būti išmintinga pagalvoti apie automobilių nuomos paslaugas. Tai leistų jums pasirinkti ir išsinuomoti automobilį, kuris būtų saugus ir techniškai tvarkingas – puikiai pasiruošęs bet kokioms oro sąlygos, nepaisant to, ar smarkiai lytų lietūs, ar būtų daug sniego ir ledo.

Neribojama rida

Šiandien galite pasirinkti automobilių nuomos paslaugas, kurių atveju nėra ribojama rida. Tai reiškia, kad tokiu atveju jūs galite nevaržomai keliauti į bet kurią pasirinktą vietą ir visiškai nesijaudinti dėl to, kiek kilometrų jums teks įveikti visos jūsų laukiančios kelionės metu. Tai suteikia daug didesnę laisvę, neapriboja jūsų veiksmų ir kartu padeda išvengti papildomų išlaidų.

Automobilių nuoma gali būti pigesnė alternatyva

Nors jums gali atrodyti, kad automobilių nuoma iš jūsų pareikalaus nemenkų išlaidų, iš tiesų neretai ji yra daug pigesnė alternatyva – ne tik viešajam transportui ar taksi paslaugoms, tačiau ir lėktuvo bilietams. Žinoma, viskas priklauso nuo konkretaus jūsų kelionės tikslo, tačiau jei tinkamai suplanuosite ir apskaičiuosite, jums gali pavykti gerokai daugiau sutaupyti – nepaisant to, ar leistumėtės į kelionę automobiliu po Lietuvą, ar ruoštumėtės į tolimesnę išvyką po pasirinktą užsienio šalį.

Daugiau: ADCrent.com