2023 kirpimas spalis pagal mėnulį

2023 m. spalio mėn. plaukų kirpimo horoskopas pagal Mėnulį

2.3/5 - (3 votes)

Spalio mėnesio Mėnulio plaukų kirpimo kalendorius bus geras pagalbininkas norintiems pakeisti įvaizdį ir neprarasti sėkmės. Astrologų patarimai padės pasirinkti tinkamą laiką apsilankyti pas stilistą, pasirūpinti plaukais ir išlaikyti puikią jų būklę.

Plaukų kirpimas palankiomis dienomis gali padėti apsisaugoti nuo įvairių pavojų. Sužinokite, kurios 2023 m. spalio mėnesio dienos bus palankiausios plaukų kirpimui, ir kada geriausia atsisakyti vizito pas kirpėją.

Spalio 1, 2 d.: mažėjantis Mėnulis spalio pradžioje bus Jaučio žvaigždyne. Nors šiomis dienomis bus palanku kirpti plaukus, tačiau tai gali sulėtinti jų augimą. Jei plaukų galiukai yra išsišakoję, plaukus geriausia kirpti spalio 1 dieną. Plaukų kirpimas šią dieną padės sukurti tvarkingą šukuoseną, o plaukai taps paklusnesni.

Spalio 3, 4 ir 5 d.:  mažėjantis Mėnulis bus Dvynių žvaigždyne.  Plaukus bus palankiausia kirpti spalio 4 ir 5 dienomis. Šiomis dienomis nauja šukuosena pagerins nuotaiką. Jei plaukus kirpsite spalio 3 dieną, tai gali sukelti plaukų trapumą.

Spalio 6, 7 d.: senstantis Mėnulis bus Vėžio žvaigždyne. Šią dieną bus palanku rūpintis nusilpusiais plaukais. Naudinga pasirūpinti ne tik plaukų kirpimu, bet taip pat ir liaudiškomis plaukus stiprinančiomis procedūromis.

Spalio 8, 9 ir 10 d.: Mėnulis persikelia į Liūto žvaigždyną. Kirpti plaukus bus palanku tik spalio 8 d. Šią dieną naujas įvaizdis padės atlaikyti negandas. Spalio 9 ir 10 dienomis  kirpti plaukus bus nepalanku, nes plaukai gali tapti nepaklusnūs. Be to, kirpdami plaukus galite atbaidyti sėkmę.

Spalio 11, 12 d.: senstantis Mėnulis bus Mergelės žvaigždyne, todėl kirpti plaukus bus palanku. Tai padės išryškinti natūralų grožį ir leis labiau pasitikėti savimi. Astrologai pataria ne tik apsilankyti kirpykloje, bet taip pat pasirūpinti liaudiškomis plaukus stiprinančiomis procedūromis. Pavyzdžiui, galite išbandyti vaistažolių nuovirus.

Spalio 13, 14 ir 15 d.: Mėnulis pereina į Svarstyklių žvaigždyną, o 14 dieną bus jaunatis. Šiuo laikotarpiu kirpti plaukus nebus palanku, nes tai gali pritraukti įvairias nelaimes. Šiomis dienomis vertėtų stebėti savo nuotaiką ir bendrą savijautą, ieškoti būdų, kurie padėtų nusiraminti ir atsipalaiduoti.

Spalio 16, 17 d.: Mėnulio augimas Skorpiono žvaigždyne – dviprasmiškas metas. Spalio 16 dieną plaukų kirpimas susilpnins sveikatą ir taps įvairių bėdų priežastimi.  Spalio 17 dieną nauja šukuosena  padės išvengti ligų. Ryškus įvaizdis šią dieną bus gera pagalba tiems, kurie jaučiasi nesaugūs ir abejoja savimi.

Spalio 18, 19 d.: Mėnulio augimas Šaulio ženkle – puikus metas atnaujinti įvaizdį. Ryte atliktas kirpimas paaštrins jūsų intuiciją ir teigiamai paveiks jūsų išvaizdą. Norintiems pritraukti meilę  rekomenduojama pakirpti plaukų galiukus, o sėkmę gali padėti pritraukti trumpų plaukų šukuosena.

Spalio 20, 21 d.: Mėnulis persikelia į Ožiaragio žvaigždyną. Šiuo laikotarpiu reikėtų rinktis tą kirpimą, kuris praeityje jau atnešė sėkmę. Norintiems visiškai pakeisti savo įvaizdį astrologai rekomenduoja atidėti vizitą pas stilistą.

Spalio 22, 23 d.: šiomis dienomis Mėnulis augs Vandenio žvaigždyne. Spalio 22 dieną plaukų kirpimas bus tikras išsigelbėjimas nuo melancholijos ir liūdesio, tačiau spalio 23 d.  plaukų kirpimas gali sukelti galvos skausmą. Šią dieną turėtumėte rūpintis savimi ir leisti laiką taip, kaip sako jūsų intuicija.

Spalio 24, 25 ir 26 d.: Mėnulio perėjimą į Žuvų žvaigždyną lydės nuotaikų kaita, todėl astrologai rekomenduoja plaukus kirpti tik spalio 24 dieną, kai Žuvų žvaigždyno įtaka dar nėra tokia stipri. Spalio 24 d. plaukų kirpimas padės susikaupti ir išspręsti sudėtingas problemas. Spalio 25 ir 26 vertėtų vengti plaukų kirpimo, nes tai gali lemti rūpesčius bendraujant su kitais žmonėmis.

Spalio 27, 28 d.: Pilnatis Avino ženkle Spalio 28 d. – gana pavojinga diena, kai svarbu būti susikaupusiems ir dėmesingiems. Šiomis dienomis neturėtumėte kirpti plaukų, nes nuo jūsų gali nusigręžti sėkmė. Svarbu šį laiką praleisti kuo ramiau.

Spalio 29, 30 d.: mažėjantis Mėnulis persikelia į Jaučio žvaigždyną, o tai reiškia, kad galite saugiai atnaujinti savo įvaizdį. Jei norite užtikrinti finansinę gerovę, plaukus geriausia kirpti per pietus, o tuomet, jei norite pritraukti meilę ar sustiprinti santykius, šią procedūrą reikėtų atlikti ryte.

Spalio 31 d.: spalis baigiasi mažėjančiu mėnuliu Dvynių žvaigždyne. Ši diena tinka drastiškiems įvaizdžio pokyčiams ir drąsioms šukuosenoms. Plaukų kirpimas padės atsipalaiduoti, pažadins snaudžiančius talentus ir į gyvenimą pritrauks teigiamus pokyčius.