Iš pradžių kambario temperatūros sviestą supjaustyk kubeliais, įberk cukrų bei gerai permaišyk.
Tuomet suberk miltus bei kapok tešlą arba ranka trink sviestą su miltais tol, kol gausis smulkučiai trupiniai, kažkas panašaus į miltus.
Tada įmušk kiaušinį bei sumaišyk, trupiniai turėtų jau lipti vienas prie kito, bet taip pat lengvai sutrupėti. Jeigu kiaušinio nepakako bei liko dalis miltų, kurie "nesusiriša" – gali įpilti truputį vandens (porą šaukštų). Tik reikia turėti omeny, kad reikalingi trupiniai, o ne vientisa tešla.
Po to išklok kepimo formą su kepimo popieriumi. Suberk didžiąją dalį trupinių bei prispausk juos ranka, kad suliptų. Gali padaryti bortelius.
Pasigamink įdarą – sumaišyk varškę su cukrumi bei kiaušiniu.
Į kepimo formą sudėk varškę, išlygink bei užlašink mėlynių uogienės. Suberk likusius trupinius. Kepk iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, maždaug 40 minučių. Skanauk!
Patarimai:
Aš pati kepiau žemiausioje orkaitės padėtyje, kai įjungtas viršus plius apačia, kol viršus dailiai parudavo (40 minučių). Bet reiktų aišku atsižvelgti į naudojamos formos dydį (manoji buvo 20 centimetrų skersmens) bei turimos orkaitės ypatumus.