Temos Archyvai: Vištienos patiekalai

VIŠTIENOS KOTLETAI SU DARŽOVĖMIS IR PIEVAGRYBIAIS – NUO ŠIOL GAMINSITE TIK TAIP!

Recepto autorius Rasos virtuvės užrašai VIŠTIENOS KOTLETAI SU DARŽOVĖMIS IR PIEVAGRYBIAIS 300 g vištienos faršas 1 vnt svogūnai ((mažo)) 0,5 vnt jaunos cukinijos 0,5 vnt raudonos saldžiosios paprikos 1 vnt kiaušiniai 3-4 vnt pievagrybiai ((dideli)) druska pipirai Iš pradžių į dubenį sudėk vištienos faršą, smulkiai supjaustytą svogūną. Cukiniją nulupk bei sutarkuok burokinės tarkos pagalba. Papriką supjaustyk… Skaityti toliau »

NAMINĖS CEZARIO SALOTOS – TOBULAS SKONIS!

NAMINĖS CEZARIO SALOTOS 400 g vištienos filė romaninės salotos 5 riekelės ciabatta'os duonelė česnakai tarkuotas kietasis sūris (poros saujų) 4 gabalėliai ančiuvų filė aliejuje 3 v.š. majonezas Dižono garstyčios alyvuogių aliejus (poros šaukštų duonai ir vištienai apšlakstyti, maždaug 1/5 stiklinės padažui gaminti) 2 a.š. baltasis vyno actas vanduo (šlakelis) druska malti juodieji pipirai prieskoniai vištieniai… Skaityti toliau »

VIŠTIENOS KEPSNIAI SU SŪRIU – SKANIAU IR BŪT NEGALI!

Recepto autorius Jurgittos receptai VIŠTIENOS KEPSNIAI SU SŪRIU 500-600 g vištienos file 150 g fermentinis sūris česnakas druska pipirai prieskoninės žolelės mėsai Tešlai: 3 vnt kiaušiniai ((nedideli)) 3 v.š. majonezas 3-4 v.š. miltai druska pipirai Pradžioje filė supjaustyk kepsnio dydžio gabaliukais, šiek tiek pamušk juos mėsos plaktuku. Įtrink smulkintu česnaku, prieskoniais bei palik maždaug valandėlei pasimarinuoti.… Skaityti toliau »

VIŠTOS KRŪTINĖLĖ SU ŠPINATAIS – TOBULAS BŪDAS KEPTI VIŠTIENĄ!

Recepto autorius Gamink su Audrone VIŠTOS KRŪTINĖLĖ SU ŠPINATAIS 500 g vištienos krūtinėlės 100 g tepamas lydytas sūrelis 150 g fermentinis tarkuotas sūris 2 saujos špinatai druska 2 skiltelių česnakas: 2 skiltelių aliejus Iš pradžių vištienos krūtinėlėje padaryk įpjovimus, pagardink druska bei česnskais. Įdaras: Keptuvėje pakepink špinatus su lydytu sūreliu. Tada į kiekvieną vištienos įpjovimą sudėk… Skaityti toliau »