ŠIS TARYBINIS GULIAŠAS NEPALIKS ABEJINGŲ ŠIAM SKONIUI

pagal | 2019-04-16
99 Shares

Recepto autorius Laimos virtuvė

TARYBINIS GULIAŠAS

Keyword: GULIAŠAS

Ingredientai:

  • 700-950 g kiaulienos sprandinės
  • majonezo
  • 2 vnt morkų
  • 2 vnt svogūnų
  • 1 vnt raugintų agurkėlių
  • grietinės
  • pomidorų padažo
  • garstyčių
  • mėgstamų prieskonių

Instrukcijos:

  • Pirmiau kiaulienos sprandinę supjaustyk juostelėmis, ištrink prieskoniais, idėk porą šaukštų majonezo (naudok „Hellman’s“), išmaišyk bei pastatyk keletui valandų į šaldytuvą, kad mėsytė pasimarinuotų.
  • Po to kiaulieną apkepk keptuvėje, dėk paskui į puodą, užpilk vandeniu bei troškink. Per tą laiką, kol mėsa troškinosi, apkepk keptuvėje sutarkuotą morką bei žiedais supjaustytą svogūną, ir sudėk į puodą su kiauliena.
  • Tuomet padaryk padažą: nusemk šiek tiek sultinio nuo mėsos, įdėk grietinės, pomidorų padažo bei šiek tiek garstyčių, įmaišyk vieną šaukštą miltų, kad padažas taptų tirštesnis. Supilk ant mėsos, gerai išmaišyk. Įtarkuok raugintą agurkėlį bei dar šiek tiek patroškink. Patiek skanauk!
 
99 Shares