Tarybinis guliašas
Ne vieną kartą gamintas ir dar nei karto nenuvylęs senovinis tarybinis kiaulienos guliašas. Esu visiškai tikra, kad tokį norėsite ruošti savo šeimai ne vieną kartą. Tobulas iki negalėjimo, tad imkite receptą ir gaminkite jau dabar!
Persons
2
Prep Time
45 minutes
Total Time
45 minutes

Ingredients
- kiaulienos: 1 kg.
- majonezo: 2-3 v.š.
- druskos
- pipirų
- kalendros
- čili
- maltų saldžiųjų paprikų
- kaukazietiškų prieskonių
- svogūnų: 2
- morkų: 2
- raugintų agurkų: 1 vnt.
- miltų: 2 v.š.
- grietinės: 4 v.š.
- pomidorų padažo: 4 v.š.
- garstyčių: 2-3 v.š.
Instructions
- Pirmiausia mėsą supjaustyk juostelėmis, įtrink prieskoniais, sumaišyk su majonezu ir palik porai valandų pasimarinuoti.
- Tuomet apkepink aliejuje, perdėk į troškinimo puodą ir užpilk trupučiu vandens.
- Morkas ir svogūnus sutarkuok ir pakepink aliejuje.
- Sudėk keptas daržoves į guliašą ir troškink ant vidutinės kaitros, kol mėsa suminkštėja.
- Nusemk pusę stiklinės sultinio, sumaišyk jį su miltais, garstyčiomis, pomidorų padažu ir grietine.
- Supilk padažą ant mėsos ir suberk susmulkintą raugintą agurką.
- Pagardink padažą druska bei pipirais.
- Patiek ir skanauk!