ŠNICELIS – RECEPTAS IŠ VAIKYSTĖS!

pagal | 2019-04-18

ŠNICELIS

  • 300 g kiaulienos faršo
  • 1 vnt svogūnas
  • 2 v.š. manų kruopų
  • 4 v.š. džiūvėsėlių
  • 2 vnt kiaušiniai
  • druska
  • juodieji pipirai
  • prieskoniai
  1. Faršą sumaišyk su maltu svogūnu ir dar kartą gerai išmaišyk.

  2. Mėsą pagardink prieskoniais, užberk druskos, juodųjų pipirų.

  3. Supilk manų kruopas ir plaktą kiaušinį ant mėsos.

  4. Tada mėsą labai gerai išminkyk ir suformuok plokščius paplotėlius.

  5. Paplotėlius, kuriuos suformavai, išvoliok džiuvėsėliuose ir kepk gerai įkaitintame aliejuje. Skanauk!