ATRADO NAUJĄ SKRUZDĖLYNO RECEPTĄ SUKURSITE TOBULĄ SKONĮ!

pagal | 2019-05-14
0 Shares

Recepto autorius Mano virtuvės užrašai

SKRUZDĖLYNAS

Paruošimo laikas30 min
Gaminimo laikas30 min
Bendras laikas1 h
Valgio tipas: Desertas
Kilmė: Lietuviškas
Keyword: SKRUZDĖLYNAS
Porcijos: 10
Recepto autorius: Mano virtuvės užrašai

Ingredientai:

  • 5 vnt kiaušiniai
  • 500 g miltai
  • 20 ml degtinė
  • 500 ml aliejus (kepimui)
  • 250 ml dirbtinis medus
  • razinos
  • aguonos
  • druska žiupsnelio

Instrukcijos:

  • Iš pradžių miltus, kiaušinius, degtinę bei žiupsnelį druskos gerai išminkyk. Tada iškočiok labai ploną tešlą bei supjaustyk rombais. Juos virk aliejuje. Palauk kol atvės.
  • Tuomet medų šildyk, kol šis pasidaro skystas. Iškeptus lapus vilgdyk į medų bei dėk į lėkštę. Sudėjus kiekvieną sluoksnį apibarstyk aguonomis bei razinomis. Skanauk!
 
0 Shares