ATRADO NAUJĄ SKRUZDĖLYNO RECEPTĄ SUKURSITE TOBULĄ SKONĮ!

pagal | 2019-05-14

Recepto autorius Mano virtuvės užrašai

SKRUZDĖLYNAS

  • 5 vnt kiaušiniai
  • 500 g miltai
  • 20 ml degtinė
  • 500 ml aliejus ((kepimui))
  • 250 ml dirbtinis medus
  • razinos
  • aguonos
  • druska (žiupsnelio)
  1. Iš pradžių miltus, kiaušinius, degtinę bei žiupsnelį druskos gerai išminkyk. Tada iškočiok labai ploną tešlą bei supjaustyk rombais. Juos virk aliejuje. Palauk kol atvės.

  2. Tuomet medų šildyk, kol šis pasidaro skystas. Iškeptus lapus vilgdyk į medų bei dėk į lėkštę. Sudėjus kiekvieną sluoksnį apibarstyk aguonomis bei razinomis. Skanauk!