RIDIKĖLIŲ SALSA (SALOTOS) – KAI NORISI, KAŽKO LENGVO!

pagal | 2019-04-12
ridikeliu salsa

RIDIKĖLIŲ SALSA (SALOTOS)

  • 12 vnt ridikėliai
  • 2 skiltelės česnakas
  • 1 vnt aštrūs pipirai
  • 1 v.š. citrinos sultys
  • 2 v.š. smulkintos petražolės
  • druska (pagal skonį)
  • šviežiai malti pipirai (pagal skonį)
  1. Iš pradžių ridikėlius, česnakus ir aštrų pipirą supjaustyk mažais gabalėliais. Suberk susmulkintas petražoles.

  2. Tuomet citrinos sultis pagardink druska ir pipirais bei išmaišyk. Užpilk šiuo užpilu salsą/salotas bei išmaišęs palaikyk maždaug 20 minučių šaldytuve. Skanauk!

Pastebėjimas: Šią ridikėlių salsą aš gaminau prie kepsnio, bet ji nuostabiai tinka valgyti ir viena, kai nesinori prisikimšti daug. Beveik kiekvienas savo namuose ras ingredientų šiai salsai pasigaminti, kuri kilusi iš Meksikos. Todėl tai nuostabi proga išbandyti kažką naujo.