Sultingi cukinijų ir mėsos kepsniukai

Sultingi cukinijų ir mėsos kepsniukai

Recepto autorius: Samčio užrašai

Ingredientai

  • mėgiamas faršas: 500 gramų
  • cukinija: 400 gramų
  • svogūnai: 1
  • česnakas: 2 skiltelių
  • krapai
  • druska
  • malti juodieji pipirai
  • kiaušiniai: 1
  • manų kruopos: 1 saujos

Instrukcijos

  • 1. Pradžioje pasiruoškite cukiniją: ją sutarkuokite vidutinio stambumo (burokine) tarka.
  • 2. Tada smulkiai supjaustykite svogūną, krapus, sutraiškykite arba susmulkinkite česnaką. Į indą sudėkite faršą, cukiniją, svogūną, česnaką, krapus, berkite manus, muškite kiaušinį, dėkite prieskonius. Labai gerai viską išmaišykite – kad faršas bei cukinija pasiskirstytų tolygiai. Tokiu atveju kepsniukai bus ne tik sultingi, bet ir ganėtinai tvirti.
  • 3. Darykite kepsniukus bei kepkite įkaitintame aliejuje.
  • 4. Kai iškepa, dėkite į puodą, užpilkite sultinuku, galite įdėti porą šaukštų pomidorų pastos bei truputį patroškinkite. Skanaus!
    0 balsai
Autorius: Skanūs receptai