„Paturbintas“ vištienos kepsnys

„Paturbintas“ vištienos kepsnys

Ingredientai

  • kelios vištienos krūtinėlės
  • pora kiaušinių
  • tarkuotas sūris su smulkintomis petražolėmis
  • majonezas
  • džiūvesėliai
  • krakmolas
  • druska
  • mėgiami prieskoniai

Recepto instrukcijos

  • 1. Pradžioje vištienos krūtinėlę prapjaukite išilgai, bet ne iki galo (turi gautis kišenėlė), truputėlį pamuškite t.y. paploninkite, užberkite prieskonių bei į vidų sudėkite įdarą (tarkuotas sūris su smulkintom petražolėmis bei pagardintas majonezu).
  • 2. Tuomet kiaušinio plakinyje pamirkykite vištieną, ją "panardinkite" dar džiūvesėlių ir krakmolo mišinyje. Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi kepkite pavartant iš abiejų pusių kol gražiai apskrus. Skonis-neišpasakytas, o rezultatas pranoko lūkeščius. Skanaus!
FavoriteLoadingIšsaugoti receptą ateičiai

Recepto autorius: Gamink su Audrone



    1 balsas
Autorius: Skanūs receptai