Tuno užtepėlė sumuštiniams

Tuno užtepėlė sumuštiniams

Recepto autorius: Oditėlės blogas

Ingredientai

  • konservuotas tunas savo sultyse: 1 skardinė (130 gramų gryno svorio)
  • morkos: 1 (nedidelė)
  • pjaustyti raudonieji kopūstai: saujelė
  • svogūno laiškai: 1
  • graikinis jogurtas: 1,5 valgomojo šaukšto
  • druska
  • juodieji pipirai

Instrukcijos

  • 1. Pradžioje į smulkų kiaurasamtį sudedame tuną bei paliekae, kad nuvarvėtų sultys bei tunas būtų kuo sausesnis.
  • 2. Tuomet į dubenėlį sudedame tuną, per burokinę tarką sutarkuotą morką, plonai supjaustytą raudonąjį kopūstą, supjaustytą svogūno laišką, sudedame graikinį jogurtą, pagardiname su druska, juodaisiais pipirais bei išmaišome.
  • 3. Galiausiai patiekiame su skrudinto batono riekele. Taip pat galime dėti į pitas arba suvynioti į tortiliją. Skanumėlis!
    0 balsai
Autorius: Skanūs receptai