Karšta silkių užkandėlė

Karšta silkių užkandėlė

Ingredientai

  • bulvių: 400 gramų
  • porų: 2 (nedidelių)
  • raudonųjų paprikų: 1
  • mėgiamų salotų: 200 gramų
  • silkės file: 400 gramų
  • sviesto: 2 valgomųjų šaukštų
  • muskato: 1 arbatinio šaukštelio
  • krapų: 1 valgomojo šaukšto
  • druskos
  • maltų juodųjų pipirų

Instrukcijos

  • 1. Pradžioje bulves išverdame sūdytame vandenyje. Porus bei paprikas susmulkiname. Beriame į keptuvę su įkaitintu sviestu bei troškiname, kol suminkštės. Pagal skonį pasūdome bei pagardiname pipirais.
  • 2. Tuomet salotas suplėšome bei išdėliojame lėkštėje, dedame karštas virtas bulves, apibarstome jas smulkintais muskatais. Gražiai išdėliojame silkės gabaliukus, ant viršaus beriame troškintus porus bei paprikas, apibarstome smulkintais krapais.
    0 balsai
Autorius: Skanūs receptai