Saldus vyniotinis su varškės įdaru

Saldus vyniotinis su varškės įdaru

Recepto autorius: Oditėlės blogas

Ingredientai

  • kiaušiniai: 6
  • cukrus: 6 valgomųjų šaukštų
  • miltai: 6 valgomųjų šaukštų
  • vanilinis cukrus

  • Įdarui:
  • varškė: 200 gramų
  • trintos žemuogės su cukrumi

Instrukcijos

  • 1. Pradžioje atskiriame kiaušinių trynius nuo baltymų. Trynius gerai ištriname su cukrumi.
  • 2. Tuomet baltymus išplakame iki standžių putų.
  • 3. Tada į trynius dedame 3 valgomuosius šaukštus miltų bei pusę baltymų. Gerai išmaišome. Po to sudedame likusią miltų, baltymų dalį bei žiupsnelį vanilinio cukraus ir gerai išmaišome.
  • 4. Skardą ištepame sviestu bei sukrečiame tešlą į skardą. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 15 minučių.
  • 5. Sumaišome varškę su žemuogėmis bei užtepame ant šiek tiek atvėsusio vyniotinio.
  • 6. Galiausiai suvyniojame vyniotinį bei paliekame pastovėti maždaug 30 minučių.
    1 balsas
Autorius: Skanūs receptai