Pica su šprotais ir dešra

Pica su šprotais ir dešra

    • Ruošimo laikas
    • minutės
    • Porcijos
    • 4
  1. Gatavus paplotėlius ištepti pomidorų koncentratu, pabarstyti žalumynais ir sudėti griežinėliais supjaustytus kiaušinius, dešrą, žuvis, susmulkintus ir svieste ištroškintus pievagrybius bei alyvuogių puseles.
  2. Iš viršaus gausiai pabarstyti fermentiniu sūriu.
  3. Kiekvieną picą pašlakstyti alyvuogių aliejumi.
  4. Kepti orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje iki tol, kol sūris išsilydys, net šiek tiek parus.
  5. Patiekti tuoj pat, karštą, su pomidorų sultimis arba kefyru bei jogurtu.

Ingredientai

  • Pomidorų koncentratas, 200 gr.
  • Dešra, 100 gr.
  • Pievagrybiai, 100 gr.
  • Alyvuogės, 5 vnt.
  • Picos paplotėliai, 4 vnt.
  • Kiaušiniai, virti, 4 vnt.
  • Prieskoniai picai, 4 a.š.
  • Pipirai, 2 žiups.
  • Druska, 2 žiups.
  • Šprotai, 1 skard.
  • Sūris, 1 stikl.
  • Sviestas, 1 v.š.

Instrukcijos

No Steps Found !

    0 balsai
Autorius: Skanūs receptai