Pica su šparagais ir šaltai rūkytu kumpiu

Pica su šparagais ir šaltai rūkytu kumpiu

Šiai picai pagaminti galite naudoti ne tik kumpį, bet ir kitokią šaltai rūkytą mėsą.

Porcijų skaičius: 1 didelė arba 2 mažesnės picos

Kaip gaminama Pica su šparagais ir šaltai rūkytu kumpiu?

1. Orkaitę įkaitinkite iki 250° C temperatūros. Rankomis suformuokite (arba ant miltuoto stalo iškočiokite) apvalų, maždaug 30 cm skersmens picos pagrindą ir įdėkite į skardą.

2. Šparagų stiebus kelias minutes pavirkite garuose ar vandenyje.

3. Tešlą aptepkite padažu ir užbarstykite tarkuotą mocarelą. Ant viršaus išdėliokite kumpio griežinėlius ir papuoškite šparagų stiebais. Kepkite 10-15 minučių.

Ingredientai

  • ¼ kiekio tešlos (žr. receptą „Picų tešla iš „Malsenos“ mišinio“)
  • ¼ kiekio „Marinaros“ padažo
  • 200 g mocarelos
  • 150 g šaltai rūkyto kumpio
  • 200 g šviežių šparagų

Recepto instrukcijos

No Steps Found !

Išmėgink:



    0 balsai
Autorius: Skanūs receptai

Parašykite komentarą