Maltiniai su persikais

Maltiniai su persikais

    • Ruošimo laikas
    • minutės
    • Porcijos
    • 4

Rececpto autorius: Neringa Laurinaitienė

Ingredientai

  • faršo: 500 gramų (paukštiena, kiauliena arba jautiena - pagal skonį)
  • druskos: žiupsnelio
  • maltų juodųjų pipirų: žiupsnelio
  • kiaušinių: 1
  • sūrio: 150 gramų
  • konservuotų persikų puselių: 2
  • svogūnų: 1

Recepto instrukcijos

  • 1. Pirmiausia į mėsos faršą įmaišome smulkintus svogūnus bei prieskonius, pasūdome, įmušame kiaušinį.
  • 2. Tuomet suformuojame delno dydžio maltinukus bei dedame į kepimo skardą. Kepame, kol šie apskrus.
  • 3. Prieš baigdami kepti ant maltinukų užberiame tarkuoto sūrio bei susmulkintų persikų. Galiausiai dar kelias minutes pakepame, kol sūris išsilydys. Tikras gardumėlis. Skanaus!
Išmėgink:



    0 balsai
Autorius: Skanūs receptai

Parašykite komentarą