Keptos duonos tortas

Keptos duonos tortas

Recepto autorius: Šokiai virtuvėje

Ingredientai

  • duonos kepalai: 2
  • majonezas
  • fermentinis sūris
  • česnakas: pagal skonį

  • Padažas:
  • pomidorų padažas
  • majonezas
  • česnakai: pagal skonį
  • krapai

Instrukcijos

  • 1. Pradžioje duoną supjaustykite juostelėmis (iš pradžių paimame lėkštę, į kurią norėsime sudėti duoną, į jos vidurį įdedame nedidelį dubenėlį, kuriame bus padažas, ir taip pamatuojame, kokio ilgio juostelių Jums reikės.).
  • 2. Tuomet sūrį sutarkuokite su smulkia tarka. Iškepus duonai šiek tiek palaukite, kol atvės, bei tuomet įtrinkite česnaku.
  • 3. Tada paimkite duonos juosteles bei iki pusės aptepkite majonezu, apibarstykite sūriu bei dėkite į lėkštę. O padažas pats paprasčiausias-česnakinis.
  • 4. Vienodais kiekiais sumaišykite majonezą bei pomidorų padažą, pagal skonį įspauskite česnako. Papuošimas priklauso jau nuo jūsų fantazijos, mes naudojome krapus, alyvuogę bei pomidorą.
  • 5. PATARIMAS: Galima pagaminti ir mažytį tortą, tuomet reikės tik vieno kepalo duonos, skanaus!
    1 balsas
Autorius: Skanūs receptai