Kiaulienos troškinys

Kiaulienos troškinys

Ingredientai

  • sprandinės mėsos pjaustyti gabalėliai: 300 gramų
  • morkos: kelios nedidelės
  • raudonosios paprikos: 1 (nedidelė)
  • svogūnai: 1
  • raudonėliai: žiupsnelis
  • druska
  • juodieji pipirai
  • šv. petražolės
  • grietinėlė: 100 mililitrų
  • makaronai: 200 gramų

Recepto instrukcijos

  • 1. Pradžioje įkaitiname aliejų keptuvėje bei apskrudiname sprandinės gabalėlius (varčiau kiekvieną atskirai). Sudedame į puodą bei užpilame verdančiu vandeniu, kad nepilnai apsemtų gabaliukus, bei troškiname.
  • 2. Keptuvėje pakepiname kubeliais supjaustytą svogūną, tuomet suberiame griežinėliais supjaustytas morkytes bei kubeliais raudonąją papriką. Pakepame keletą minučių, pagardiname raudonėliais, druska, juodaisiais pipirais bei troškiname kartu su mėsos gabaliukais, kol daržovės suminkštės. Tada supilame grietinėlę, pakaitiname, kol padažas sutirštės (arba galime sutirštinti miltais).
  • 3. Galiausiai troškinį patiekiame su išvirtais makaronais. Pabarstome šviežiomis petražolėmis. Skanaus!
FavoriteLoadingIšsaugoti receptą ateičiai

Recepto autorius: Oditėlės blogas



    0 balsai
Autorius: Skanūs receptai