Blynų tortas

Blynų tortas

    • Ruošimo laikas
    • minutės
    • Porcijos
    • 4

Ingredientai

  • kiaušinių: 1
  • miltų: 9 valgomieji šaukštai
  • druskos
  • vandens: 125 mililitrai
  • pieno: 200 mililitrų
  • aliejaus: 4 valgomųjų šaukštų
  • Rududu: 397 gramų

Recepto instrukcijos

  • 1. Pirmiausia užmaišome tešlą iš šių ingredientų: kiaušinio, miltų, pieno, vandens bei druskos.
  • 2. Tuomet keptuvėje ant įkaitinto aliejaus kepame didelius blynus.
  • 3. Iškepame didelį jų kalną. Tada kiekvieną lietinį ištepame karamelizuotu sutirštintu "Rududu“ pienu.
  • 4. Galiausiai suteptus blynus dedame vieną ant kito kol gaunasis nuostabus blynų tortas. Ragaujame!
FavoriteLoadingIšsaugoti receptą ateičiai



    0 balsai
Autorius: Skanūs receptai