Aštrus padažas lašišai

Aštrus padažas lašišai

    • Ruošimo laikas
    • minutės
    • Porcijos
    • 4

1. Iškepkime lašišą geriausia ant griliaus, bet galima iškepti ir orkaitėje, darykite pagal esamas sąlygas.

2. Paruoškime padažą. Į keptuvę sudėkime visus ingredientus: rudąjį cukrų, actą, sojos, čili padažus, imbierą, išspauskite česnaką ir vandenį. Viską sumaišykite ir užvirkite.

3. Nuolat maišydami virkite 2 minutes. Padažas jau paruoštas.

4. Iškeptą lašišą padėkite į lekštę, pabarstykite baziliko ir užpilkite paruoštą padažą.

Ingredientai

  • Lašiša, 4 vnt.
  • Rudasis cukrus, 2 v.š.
  • Čili padažas, 1 v.š.
  • Ryžių actas, 0,3 stikl.
  • Sojos padažas, 1 a.š.
  • Imbieras, 1 v.š.
  • Česnakas, 4 skilt.
  • Vanduo, 0,3 stikl.
  • Bazilikas, 1 pund.

Recepto instrukcijos

No Steps Found !

Išmėgink:



    0 balsai
Autorius: Skanūs receptai

Parašykite komentarą