Lietuviški patiekalai

LEGENDINIS BULVIŲ PLOKŠTAINIS KUGELIS – ABEJINGŲ NEPALIKS!

Recepto autorius Mukatanas BULVIŲ PLOKŠTAINIS KUGELIS 200 g karštai rūkyta kiaulienos šoninė 2 vnt svogūnai (vid. dydžio (nulupti)) 60 g sviestas 2 v.š. aliejus 1,3 kg nuskustos bulvės 310 ml pienas 2 a.š. druska malti juodieji pipirai Iš pradžių orkaitę įkaitink iki 190 laipsnių temperatūros. Kiaulienos šoninę bei vieną svogūną supjaustyk maždaug pusės centimetro kubeliais. Tuomet Read More…

Lietuviški patiekalai

ORKAITĖJE KEPTI ŽEMAIČIŲ BLYNAI SU GRYBŲ ĮDARU – NEPAPRASTO SKONIO!

Recepto autorius Andželikos virtuvėlė ORKAITĖJE KEPTI ŽEMAIČIŲ BLYNAI SU GRYBŲ ĮDARU Tešlai: 15 vnt bulvės (vidutinio dydžio (virtos)) 3 vnt kiaušiniai ((M dydžio)) 4 v.š. miltai 2 v.š. krakmolas 1 a.š. druska Įdarui: 500 g grybai 1 vnt svogūnai petražolės ( šiek tiek) grietinė ( šiek tiek) krapai pipirai aliejus (kepimui) Iš pradžių bulves sutarkuok burokinės Read More…

Lietuviški patiekalai

ČEBUREKAI SU NUOSTABIA ČEBUREKŲ TEŠLA – TOKIŲ DAR NEGAMINOTE!

Recepto autorius Prieskonių magija ČEBUREKAI SU NUOSTABIA ČEBUREKŲ TEŠLA Tešlai: 1 l kefyras 1,5 kg miltai 2 a.š. soda 1 v.š. druska 2 a.š. pipirai Įdarui: 1 kg kiaulienos faršas ((gali būti maišytas su jautienos faršu)) 2 vnt svogūnai ((dideli)) druska pipirai mėsos/faršo prieskoniai aliejus ((čeburekams virti)) Iš anksto pasiruošk įdarą. Faršą paskanink su prieskoniais bei Read More…