Krabų lazdelės tešloje – neapsakomai skanu!

pagal | 2019-04-09
krabu lazdeles tesloje

Recepto autorius Oditėlės blogas

Krabų lazdelės tešloje

Krabų lazdelės

  • 300 g krabų lazdelės
  • 3 vnt kiaušiniai
  • 3 v.š. majonezas
  • 100 g miltai
  • 1 a.š. raudonosios paprikos milteliai
  • švieži krapai (žiupsnelio )
  • druska (žiupsnelio )

Padažas

  • 4 v.š. majonezas
  • 1 v.š. grietinė
  • 1 vnt skiltelės česnakas (išspaustas)
  1. Į dubenį įmušk kiaušinius tada sudėk majonezą, miltus, paprikos miltelius, pjaustytus krapus, pagardink viską druska ir puikiai viską išplak. Padaryk taip, kad tešla gautųsi tiršta.

  2. Perpjauk išilgai krabų lazdeles, apvoliok tešloje ir kepk keptuvėje su šlakeliu aliejaus iš abiejų pusių kol gražiai paskrudinsi. Sudėk ant popierinės servetėlės,  kad nubėgtų riebalų perteklius.

  3. Imk majonezą, grietinę ir išspaustą česnako skiltelę ir viską sudėk ir išmaišyk ir gausi tobulą padažą.

Neskubėk išpilti likusios tešlos, paskui galėsi blynų išsikepti.