Kita

Kokią mėsą dažniausiai renkasi lietuviai ant Kalėdų stalo?

Kalėdos be skanių mėsos gaminių dažniausiai yra sunkiai įmanomos. Tai yra visiškai natūralu. Ir nors svarbiausia yra buvimas drauge su žmonėmis, kurie yra svarbiausi gyvenime, kurie yra mylintys ir mylimi, tačiau greta buvimo su jais visada gera mėgautis ir skaniu miestu, kurią gali pasiūlyti Nematekas.

Bene labiausiai Lietuvoje vertinama mėsos gaminių įmonė ir parduotuvė Nematekas gali pasiūlyti ne tik pačios aukščiausios kokybės, tačiau taip pat ir platų gaminių pasirinkimą kiekvienam pagal jo asmeninius poreikius.

Atsiliepimai apie šiuos gaminius yra teigiami, tačiau įdomu detaliau panagrinėti – ką dažniausiai lietuviai renkasi Kalėdų stalui. Bene daugiausia dėmesio sulaukia dešrelės, kurios yra be GMO, be dažiklių, tad jas valgant žmogus gali būti kur kas ramesnis ne tik dėl skonio, tačiau taip pat ir sveikatos. Juk už Kalėdų stalo taip pat gaminiais vaišinasi ir vaikai, kurių organizmas dažniausiai jautresnis, tad ir pasirenkami maisto produktai turi būti sveikesni.

Dažniausiai pasirenkamos dešrelės Pro Natura, kurios ne tik atitinka aukščiausius standartus, tačiau taip pat ir skirtingų žmonių skonio receptorius. Būtent per šventes ir yra išbandomi tokie mėsos gaminiai ir tuo pačiu tokios dešrelės, kurios dažniausiai kasdienai gali atrodyti prabanga. Pavyzdžiui, neįprasto gyvulio mėsa, kuri dažniausiai patinka tik gurmanams. Tačiau juk šventės ir yra tas laikas, kada verta išragauti ir tuo pačiu atrasti nebepaprastus skonius, kurie tiktų ir patiktų daugeliui.

Pro Natura linija, kurią siūlo Nematekas, apima šiuos gaminius galinčius nugulti ant Jūsų Kalėdų stalo:

  • Virtos dešrelės;
  • Virta dešra;
  • Vištienos servelatas;
  • Vytintos dešros sleiseris;
  • Karšto rūkymo vištienos krūtinėlė.

Visi patiekalai turėtų būti pateikiami kartu su daržovėmis. Siūlome rinktis kuo sveikesnes ir tuo pačiu natūralesnes opcijas, kad po vakarinės skrandis nebūtų per daug apkrautas. Juk šventės neturėtų būti siejamos tik su persivalgymu, tačiau, žinoma, neatsiejamas nuo skanių patiekalų.

Galiausiai, per Kalėdas dažniausiai greta mėsos patiekalų derinami ir grybai, kurie vadinama niekada iš mados neišeinančia klasika. O kaip Jums toks derinys?

https://www.youtube.com/watch?v=zCBSnkdxlz8&list=PL8Fd-Ka3u4l1cl4V2Wa_wC73NpJPcbZ9G