KEPTOS BUROKĖLIŲ SALOTOS – NUO ŠIOL BUROKĖLIUS VALGYSITE DAUG DAŽNIAU!

pagal | 2019-04-18

Recepto autorius Skaniausias maistas pagamintas namie

KEPTOS BUROKĖLIŲ SALOTOS

  • 3 vnt svogūnai
  • 3 vnt morkos
  • 1-2 vnt paprikos ((didesnių))
  • 1-2 vnt žali burokėliai ((didesnių))
  • druska
  • pipirai
  • aliejus
  • 2 v.š. actas ((kuo daugiau pilsite tuo bus rūgščiau))
  1. Iš pradžių įkaitink didelėje keptuvėje aliejų. Susmulkink svogūnus bei papriką, sutarkuok su burokine tarka morkas ir žalius burokėlius.

  2. Tuomet viską kepk paeiliui: apkepink svogūnus, po to morkas, tada papriką ir paskui žalius burokėlius.

  3. Bebaigiant kepti įdėk druskos, pipirų bei įpilk acto. Viską dar pakepk maždaug 5 minutes. Patiek ir skanauk!

Labai gardu valgyti tiek karštas, tiek šaltas ir su juoda duona.