KEPTI KOKOSINIAI VARŠKĖTUKAI NEPALIEKA ABEJINGŲ!

pagal | 2019-05-28
0 Shares

Recepto autorius: Mažoje virtuvėlėje

KOKOSINIAI VARŠKĖTUKAI

Valgio tipas: Pagrindinis patiekalas
Kilmė: Lietuviškas
Keyword: KOKOSINIAI VARŠKĖTUKAI
Recepto autorius: mazojevirtuveleje.

Ingredientai:

  • 250 g varškė
  • 3-4 v.š. cukrus
  • 3-4 v.š. kokoso drožlės
  • 1 a.š. kepimo milteliai
  • druska trupučio
  • 1 vnt kiaušiniai
  • 0,5 stiklinės miltai
  • aliejus (kepimui)

Instrukcijos:

  • Iš pradžių varškę sumaišyk su kiaušiniu, įberk druskos bei cukraus, kepimo miltelių, kokoso drožlių ir miltų. Pirmiausia viską maišyk dubenyje, o paskui gautą masę išvertus ant miltuoto paviršiaus, užminkyk tešlą.
  • Tuomet suformuok riebią "gyvatę", pjaustyk norimo storio gabaliukais. Kiekvieną jų apvertus ant vieno šono truputį spustelk bei apvoliok miltuose iš abiejų pusių.
  • Tada kepk įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių, kol dailiai apskrunda. Labai gardu valgyti su grietine, džemu arba medumi. Skanauk!
 
0 Shares