FARŠIRUOTI KIAUŠINIAI – BE ŠIO PATIEKALO VĖLYKŲ NEBUS!

pagal | 2019-04-18

Recepto autorius Agnės kamara

FARŠIRUOTI KIAUŠINIAI

  • kietai virti kiaušiniai
  • rūkytas kumpis (arba dešra)
  • krapai
  • mėgiamas majonezas
  • druska
  • pipirai
  1. Pirmiausia kiaušinius nulupk bei supjaustyk juos per pusę. Išimk trynius bei sutrink šakute.

  2. Tuomet kumpį (arba dešrą) supjausyk kubeliais, o krapus susmulkink. Viską supilk į dubenį su trintais tryniais bei sumaišyk su mėgiamu majonezu. Pagardink pagal savo skonį druska bei pipirais.

  3. Po to gautą masę sudėk į kiaušinių baltymų puseles. Skanauk!

Nepadauginame druskos! Atkreipiame dėmesį, kad kumpis arba dešra jau būna ganėtinai sūrūs ir duoda pakankamai sūrumo visam patiekalui.