Temos Archyvai: Desertai

Kaip maisto gamybos procesą paversti lengvesniu

Kai šiandien yra tiek daug technologinių virtuvės prietaisų ir begalė receptų, neretai gali pasirodyti, kad gaminti maistą dabar yra labai paprasta. Tačiau praktika rodo, kad toks požiūris yra neteisingas ir klaidingas. Vien įvairių virtuvės įrenginių nepakanka. Be to, nepakanka ir receptų – juolab, kad nemaža dalis jų būna sudaryti pakankamai netiksliai. Tai reiškia, kad reikia… Skaityti toliau »

KARAMELINIS KREKERIŲ TORTAS – MĖGAUKITĖS TOBULU SKONIU!

Recepto autorius Jurgittos receptai KARAMELINIS KREKERIŲ TORTAS 500-600 g saldūs krekeriai "Žuvytės" 1 indelio Rududu 180-200g sviestas 1 vnt citrinos 4 v.š. riebi grietinė druska (žiupsnelio) džiovinti vaisiai, uogos, riešutai: pagal skonį (neprivaloma) Pradžioje ant silpnos ugnies maišydami kaitink sviestą bei Rududu, kol viskas ištirpsta bei masė tampa vienalyte. Dėk grietinę, druską bei dar šiek tiek… Skaityti toliau »

NAUJAS KANELIŲ RECEPTAS GAMINSITE TIKRAI NE KARTĄ!

Recepto autorius Gabrielės blogas KANELĖS 0,5 l pienas 50 g sviestas 2 vnt kiaušiniai 2 vnt kiaušinių tryniai 100 g miltai 250 g cukrus 2 v.š. baltas romas vanilės esencija (kelių lašelių) druska (žiupsnelio) rudasis cukrus (trupučio) Pradžioje pieną pilk į puodą, dėk sviestą bei užvirk. Nukelk nuo kaitros bei palik pravėsti. Miltus sumaišyk su cukrumi… Skaityti toliau »

ATRADO NAUJĄ SKRUZDĖLYNO RECEPTĄ SUKURSITE TOBULĄ SKONĮ!

Recepto autorius Mano virtuvės užrašai SKRUZDĖLYNAS 5 vnt kiaušiniai 500 g miltai 20 ml degtinė 500 ml aliejus ((kepimui)) 250 ml dirbtinis medus razinos aguonos druska (žiupsnelio) Iš pradžių miltus, kiaušinius, degtinę bei žiupsnelį druskos gerai išminkyk. Tada iškočiok labai ploną tešlą bei supjaustyk rombais. Juos virk aliejuje. Palauk kol atvės. Tuomet medų šildyk, kol šis… Skaityti toliau »

MINKŠTOS VARŠKĖS SPURGOS – NUO STALO DINGS AKIMIRKSNIU!

MINKŠTOS VARŠKĖS SPURGOS 3 vnt kiaušiniai 2 vnt tryniai 5 v.š. cukrus 10-20 v.š. miltai 0,5 kg varškė ((riebi arba pusiau riebi)) 1 a.š. kepimo milteliai druska (žiupsnelis) 1 a.š. vanilinis cukrus 400-500 ml aliejus miltinis cukrus (pabarstyti) Pirmiausia kiaušinius ir trynius ištrink su druska, cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Tada gautą mišinį išmaišyk su varške.… Skaityti toliau »

VYNIOTINIS – DESERTĄ PASIGAMINSITE PER 5 MINUTES BE KEPIMO IŠ 4 INDREDIENTŲ!

Recepto autorius zinoti.lt Vyniotinis 180 g sausainiai 400 ml kondensuotas pienas aliejus (skardos patepimui) šokolado arba riešutų kremas 60 g lydytas sviestas Iš pradžių virtuviniame kombaine susmulkink sausainius. Įpilk lydyto sviesto bei kondensuoto pieno ir gerai sumaišyk. Tuomet skardą padenk su folija bei ištepk aliejumi. Po to įpilk trupinius bei išlygink. Tepk kremą ant viršaus bei… Skaityti toliau »