ČESNAKINĖ MORKŲ UŽTEPĖLĖ – GERIAUSIAS UŽKANDIS!

pagal | 2019-05-01
0 Shares

Recepto autorius Šokiai virtuvėje

ČESNAKINĖ MORKŲ UŽTEPĖLĖ

Paruošimo laikas10 min
Gaminimo laikas20 min
Bendras laikas30 min
Valgio tipas: Užkandis
Kilmė: Lietuviškas
Keyword: ČESNAKINĖ MORKŲ UŽTEPĖLĖ
Recepto autorius: Šokiai virtuvėje

Ingredientai:

  • 3 vnt morkos vidutinio dydžio (virtos)
  • 80 g fermentinis sūris
  • 3 v.š. majonezas
  • 3 v.š. krapai
  • pipirai
  • druska
  • česnakas
  • batonas arba kepta duona

Instrukcijos:

  • Pradžioje su burokine tarka sutarkuok virtas morkas bei sūrį. Tuomet dėk majonezą, įspausk česnakus, suberk prieskonius bei krapus, viską ganėtinai gerai išmaišyk. Tepk užtepėlę ant batono arba dar skaniau ant keptos duonos! Skanuk!
 
0 Shares