AŠTRI ČILI SRIUBA – GERIAUSIAS SKONIO DERINYS!

pagal | 2019-04-27

Recepto autorius Virtuvės užrašai

AŠTRI ČILI SRIUBA

  • 200 g malta kiauliena ((arba jautiena))
  • 0,5 vnt svogūnai
  • 2 skiltelės česnakas
  • 0,5 vnt švieži čili pipirai
  • 1 vnt raudonosios paprpikos
  • 2 v.š. pomidorų pasta
  • 1 skardinė raudonos konservuotos pupelės
  • 1 skardinė konservuoti pomidorai savo sultyse
  • čiobrelis (žiupsnio)
  • druska
  • pipirai
  • 50 g tarkuotas parmezanas
  1. Pirmiausia svogūnus bei česnaką susmulkink. Tada į puodą įpilk truputį alyvuogių aliejaus, sudėk svogūnus bei česnakus, apkepink.

  2. Jiems apkepus sudėk maltą mėsą bei pakepink porą minučių. Mėsai apkepus sudėk susmulkintą čili pipirą, įdėk pomidorų pastos, pagardink druska, pipirais bei čiobreliu. Viską dar maždaug keletą minučių troškink ant mažos ugnies (jei trūksta skysčio, gali įpilti šiek tiek vandens).

  3. Po to, į puodą sudėk kubeliais supjaustytą papriką bei viską dar maždaug 7 – 10 minučių troškink. Paprikai truputį suminkštėjus į puodą sudėk pupelės bei pomidorus (su visu skysčiu) ir dar maždaug 5 minutes pavirk.

  4. Paskui sriubą sutrink elektriniu trintuvu, į ją įmaišyk (arba ant viršaus užbarstyk) parmezaną. Skanauk!