AŠTRI ČILI SRIUBA – GERIAUSIAS SKONIO DERINYS!

pagal | 2019-04-27
0 Shares

Recepto autorius Virtuvės užrašai

AŠTRI ČILI SRIUBA

Paruošimo laikas15 min
Gaminimo laikas1 h
Bendras laikas1 h 15 min
Valgio tipas: Sriuba
Kilmė: Itališkas
Keyword: ČILI SRIUBA
Porcijos: 6
Recepto autorius: Virtuvės užrašai

Ingredientai:

  • 200 g malta kiauliena (arba jautiena)
  • 0,5 vnt svogūnai
  • 2 skiltelės česnakas
  • 0,5 vnt švieži čili pipirai
  • 1 vnt raudonosios paprpikos
  • 2 v.š. pomidorų pasta
  • 1 skardinė raudonos konservuotos pupelės
  • 1 skardinė konservuoti pomidorai savo sultyse
  • čiobrelis žiupsnio
  • druska
  • pipirai
  • 50 g tarkuotas parmezanas

Instrukcijos:

  • Pirmiausia svogūnus bei česnaką susmulkink. Tada į puodą įpilk truputį alyvuogių aliejaus, sudėk svogūnus bei česnakus, apkepink.
  • Jiems apkepus sudėk maltą mėsą bei pakepink porą minučių. Mėsai apkepus sudėk susmulkintą čili pipirą, įdėk pomidorų pastos, pagardink druska, pipirais bei čiobreliu. Viską dar maždaug keletą minučių troškink ant mažos ugnies (jei trūksta skysčio, gali įpilti šiek tiek vandens).
  • Po to, į puodą sudėk kubeliais supjaustytą papriką bei viską dar maždaug 7 - 10 minučių troškink. Paprikai truputį suminkštėjus į puodą sudėk pupelės bei pomidorus (su visu skysčiu) ir dar maždaug 5 minutes pavirk.
  • Paskui sriubą sutrink elektriniu trintuvu, į ją įmaišyk (arba ant viršaus užbarstyk) parmezaną. Skanauk!
 
0 Shares